Welkom bij Print & Copy Point Bussum, Torenlaan 5 in Bussum.
Uw adres voor kopiëren, digitaal drukken en plotten!

Geboortekaartjes

Naar voorbeeld of eigen ontwerp

Voor geboortekaartjes bent u bij Print en Copy Point Bussum aan het goede adres. Wij hebben een grote collectie geboortekaartjes. De boeken met de kaartjes kunt, uiteraard geheel vrijblijvend, meenemen om thuis op uw gemak een keuze te maken. De boeken krijgen we graag na 2 dagen terug.

Als u iets uitgezocht hebt dan bestellen wij de kaarten met de enveloppen. Van de door u aangeleverde tekst maken wij een proefje. Wanneer de kaarten en enveloppen binnen zijn kunt u de enveloppen en het proefdrukje vast komen ophalen. Bij afhalen enveloppen en proefprint dienen de geboortekaartjes betaald te worden. De kosten van het drukken van de kaartjes betaalt u bij levering. Het proefje kunnen we uiteraard ook mailen. De proefprint is in zwart/wit.

Prijzen

  • Maken van proefprint en drukken in zwart 60,--
  • Drukken andere zijde 27,50
  • Drukken in andere kleur 27,50
  • Foto verwerken in kaartje 10,--

Prijzen zijn excl. BTW (21%)

Geboren

Als de kleine geboren is, belt u ons dan zo snel mogelijk zodat wij de datum, naam en gewicht kunnen invullen. Bij levering van de gedrukte kaartjes dient ook het drukwerk zelf afgerekend te worden.

Vragen?

Bel gerust: 035 -691 3000

Over Print & Copy Point Bussum

Op deze website willen wij u informeren voor welke zaken u terecht kunt in onze winkel. U vindt hier informatie over kopieren, digitaal drukken (oplage vanaf 1), geboortekaartjes, vormgeving, drukwerk en natuurlijk een ruime keuze aan papier in zowel kleur als gewicht.

Kijk eens rond op deze website voor inspiratie!

Wilt u een afspraak maken? Bel: 035 -691 3000.

Graag tot ziens. 
Jeroen en Daphne Kettenburg

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
Van 09.00 uur tot 17.00 uur

Zaterdag: gesloten .

Leveringsvoorwaarden

t. 035 - 691 30 00

info@copybussum.nl

Torenlaan 5,
1402 AT Bussum